Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Joalis Centrum Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar Joalis LiverDren
85 lei
Brand
Cantitate: 50 ml
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Supliment alimentar cu plante. Complex cu extracte din plante, cu influenta benefica asupra organismului.

Preparat pentru degajarea focarelor microbiene din ficat. Duce la imbunatatirea functiei ficatului, a veziculei biliare si a canalelor biliare, la influentarea pozitiva a altor organe, inclusiv a psihicului si a sistemului nervos.

Compozitie: 50 ml preparat contine: 5 ml extracte hidroalcoolice 1‰ din parti egale de: Trifoi rosu (Trifolium pratense) – flori, Marar (Anethum graveolens) – fructe, Iarba-surzilor (Saxifraga paniculata) – parte aeriana, Nucsoara (Myristica fragrans)
Utilizare: Consumarea de alimente sau bauturi (cu exceptia apei) se face cu minimum 20 minute inainte de administrarea produsului, sau la minimum 20 minute dupa aceasta. Intre administrarea mai multor preparate Joalis lasati o pauza de cel puţin 1 minut. A nu se folosi lingurite din metale.

Depozitare: A se pastra la temperaturi cuprinse intre 5 si 25 C. Preparatul n-ar trebui sa fie expus razelor soarelui, nici influentei unui camp magnetic puternic.
Din aceste motive, a se pastra la distanta minima de cinci centimetri de cuptorul cu microunde, frigider, televizor, telefonul mobil etc. Continutul preparatului nu trebuie sa intre in contact cu metale si alimente aromatice.
Producator: Joalis s. r. o., Republica Ceha, Orlicka 9, 130 00 Praha 3,
www.joalis.eu

Importatorul exclusiv pentru Romania:  Joalis Centrum SRL
www.joalis-romania.ro
Preparatele alese se pot comanda prin telefon: 0745781551, 0266-352.714
Vizionati Catalogul Produselor Joalis:
http://www.joalis-romania.ro/RO/884-catalog

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura