Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Joalis Centrum Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar Joalis Conectid
85 lei
Brand
Cantitate: 50 ml
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Preparat care se foloseste la detoxifierea tesutului conjunctiv. Nu se foloseste niciodata singur, ci intotdeauna impreuna cu Preparatul Liverdren (drenul pentru ficat). Aceste doua preparate se completeaza reciproc. Tesutul conjunctiv apare, practic, in fiecare organ, este unul dintre cele patru tesuturi de baza din corpul uman. Organul parental al tesutului conjunctiv este ficatul.

Compozitie: 50 ml preparat contine: 5 ml extracte hidroalcoolice 1‰ din parti egale de: Urzica (Urtica dioica) – frunze, Ienupar (Juniperus communis) – fructe, Turita mare (Agrimonia eupatoria) – parte aeriana, Castan porcesc (Aesculus hippocastanum) – flori, acid pantotenic (vitamina B5) 90 mg, acid folic 3 mg, cianocobalamina (vitamina B12) 0,38 mg, alcool (20% vol.).
Utilizare: Consumarea de alimente sau bauturi (cu exceptia apei) se face cu minimum 20 minute inainte de administrarea produsului, sau la minimum 20 minute dupa aceasta. Intre administrarea mai multor preparate Joalis lasati o pauza de cel puţin 1 minut. A nu se folosi lingurite din metale.

Depozitare: A se pastra la temperaturi cuprinse intre 5 si 25 C. Preparatul n-ar trebui sa fie expus razelor soarelui, nici influentei unui camp magnetic puternic.
Din aceste motive, a se pastra la distanta minima de cinci centimetri de cuptorul cu microunde, frigider, televizor, telefonul mobil etc. Continutul preparatului nu trebuie sa intre in contact cu metale si alimente aromatice.
Producator: Joalis s. r. o., Republica Ceha, Orlicka 9, 130 00 Praha 3,
www.joalis.eu

Importatorul exclusiv pentru Romania: Joalis Centrum SRL
www.joalis-romania.ro
Preparatele alese se pot comanda prin telefon: 0745781551, 0266-352.714
Vizionati Catalogul Produselor Joalis:
http://www.joalis-romania.ro/RO/884-catalog

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura